Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi katkılarıyla kazı çalışmaları devam eden Bahçelievler yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tüzün ve Başkan Şahin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Erkan Fidan’dan kazı çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

MİLLETVEKİLİ TÜZÜN:

‘’BURADA SON DERECE ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR. KATKILARINDAN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Yapılan kazı sonucu ortaya çıkarılan kalıntı ve örnekler hakkında da Doç. Dr. Fidan’dan bilgi alan Milletvekili Yaşar Tüzün, “Öncelikle burada gerçekleştirilen çalışmaların son derece önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Şehrin yaklaşık 9 bin yıl öncesine ait yaşantı hakkında bilgiler veren bu çalışmada katkıları dolayısıyla Belediye Başkanımız Semih Şahin’e teşekkür ediyorum. Ayrıca bu anlamlı çalışmada emek veren Öğretim Üyelerimiz ve öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.” dedi.

Kazı alanı ziyareti, Milletvekili Tüzün ve Başkan Şahin’in, öğretim üyeleri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim