Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili Yaşar Tüzün, 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seferberlik ilan ederek İstanbul’da oturan Bilecikliler ile görüşüp Ekrem İmamoğlu için destek isteyeceğini söyledi.

Yüksek Seçim Kurulu(YSK)’nın oy çokluğu ile vermiş olduğu karar sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri iptal edilmiş ve 23 Haziran’da seçimlerin yenileneceği öğrenilmişti.

Bunun üzerine Millet İttifakı’nın İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu için seferberlik ilan edildi. Birçok CHP’li üst düzey yöneticinin Anadolu’daki vatandaşlara seslenerek İstanbul’daki hemşerileri ile temesa geçerek Ekrem İmamoğlu’na destek vermesi yönündeki açıklamaları sonrasında Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Yaşar Tüzün’de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Milletvekili Tüzün, “#HerşeyÇokGüzelOlacak” etiketi altında yaptığı açıklamada, “Görev her zaman beklemez,yeri geldi mi durumdan vazife çıkartılır ve harekete geçilir.

İstanbul’da yaşayan binlerce Bilecik nüfusuna kayıtlı hemşerilerimizle tek tek görüşüp Ekrem İmamoğlu’na destek isteyeceğim. Demokrasiye hep birlikte sahip çıkacağız.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim