Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), TÜRMOB ile Halkbank arasında imzalanan protokolle, TÜRMOB üyelerine özel 36 ay vadeli, ilk 6 ay anapara ödemesiz 30.000TL nakit kredi kullanım imkânı sağlandığını duyurdu.

30.06.2020 tarihine kadar geçerli olacak Kredi Destek Paketi kapsamında 24 ay için %9,5 36 ay için %10,5 faiz oranı uygulanacak ve kredi başvuruları internet üzerinden yapılabilecek. Kredi, işletme ve personel giderlerinin finansmanı için kullanılabilecek ayrıca zorunlu stajını tamamlayarak ruhsat almış, mesleğe yeni başlayacak/başlamış olan serbest muhasebeci mali müşavir girişimcilerinin kendi iş yerlerini açabilmesi için ofis mobilyaları, sarf malzeme, bilgisayar ve ekipmanları ile LUCA Programı satın alımları konusunda da kullandırılabilecek.

“Zor şartlar dayanışmayla aşılacak”

COVID-19 salgınının tüm sektörleri olumsuz etkilediğini belirten Bilecik SMMMO Başkanı Ertuğrul Açıkgöz, Kredi Destek Paketi’nin salgından olumsuz etkilenen meslektaşlarının kısa vadeli nakit ihtiyaçları karşılayacağını ifade etti. İçinde bulunulan zor şartların dayanışmayla aşılacağına inandığını belirten Açıkgöz, meslektaşlarının her türlü problemlerinde kendilerine başvurmalarını istedi ve tüm meslek mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Editör: TE Bilişim