TBMM Başkanvekilliğine seçilen CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yeni makamında Türkmen Beyi kalpağı taktı.

Yaşar Tüzün’e yeni görevi nedeniyle kutlama ziyaretleri hız kesmeden sürüyor. Her partiden milletvekilleri Tüzün’ü yeni makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletirken, Bilecikliler de Ankara’ya gelerek başarı dileklerinde bulunuyor.

CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın ilçe başkanları ile birlikte geçen hafta yaptığı ziyaretin ardından Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, ilçe yöneticileri arkadaşlarıyla birlikte Tüzün’ü yeni makamında ziyaret etti. Çalışkan ziyaret sırasında Tüzün’e anlamlı bir hediye sundu.  Çiniden yapılma bir hazar boncuğu hediye eden Çalışkan, “Siz Bilecik’i TBMM’de temsil ederken her türlü sorumuzu gündeme getirip çözüm bulmasına katkı sağlamakla kalmadınız, Meclis’te en yüksek makamlara seçilme başarısı göstererek Bilecik’in gururu oldunuz. Size nazar değmesin diye bu nazar boncuğunu getirdik” dedi.

Tüzün, ziyaret sonrasında, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan Merkez İlçe Teşkilatı yöneticilerine, “Her zaman yanımda olan, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Bilecik Merkez İlçe teşkilatındaki arkadaşlarım, iyi ki varsınız” diyerek teşekkür mesajı yayınladı.

İstanbul’da yaşan Bilecikliler de TBMM’ye gelerek Tüzün’ü kutladı. İstanbul Yörük Türkmen Derneği Başkanı Faruk Şahin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı ziyaret sırasında Tüzün’e poşu ve Türkmen Beyi kalpağı hediye etti. Tüzün, kalpağı giydikten sonra, “Türkmenbeyi kalpağı taşımanın sorumluluğu da ağırdır. Bunu biliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim