Bilecik, 2015-2016 eğitim öğretim yılında yeni bir eğitim kurumuna kavuşuyor. Geleceğin liderlerini yetiştiren okul olmak hedefiyle, Türkiye genelinde açtığı 64 okulu ve yüksek eğitim kalitesiyle öne çıkan Özel Hatem Okulları, Bilecik Özel Hatem Anadolu Lisesi’ni hizmete açıyor. Okullar bölgesinde, 5 dönüm üzerinde 3000 metrekare kapalı alana kurulan okul, özel okul ve dershane deneyimli, üniversite sınavı konusunda uzmanlaşmış öğretmen kadrosuyla hizmet verecek. Yabancı dil eğitiminin ön planda olduğu Özel Hatem Anadolu Lisesi, öğrencilerine sunduğu sosyal imkanlarıyla da adından söz ettireceğe benziyor.

Merkezi Bursa’da olan Hatem Okulları, 20 yıllık deneyime sahip köklü bir eğitim kurumu. Milli Eğitim müfredatı ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, çağdaş bir eğitim anlayışına sahip olan kurum, Bilecik’te eğitim öğretime yeni bir soluk getirecek. Yurt genelinde 64 ayrı okulla eğitim öğretim hizmeti veren Hatem Okulları, yıl sonuna kadar bu sayıyı 99 okula çıkarmayı hedefliyor.

Bilecik Özel Hatem Anadolu Lisesi, 30 derslik ve 700 öğrenci kapasitesi ile eğitim verecek.  Günde 9 saatlik ders programında; etütler, sınav analizleri ve birebir çalışmalar programlı bir şekilde sürdürülecek. 24 kişilik sınıflarda verilecek eğitim, öğrencilerin üniversite sınavlarında başarılı ve yeterli yabancı dil bilgisine sahip olmalarını hedefleyecek.

FS Education (Fast Student) farklılaştırılmış eğitim sistem ile öğrenci velileri düzenli olarak bilgilendirilecek ve öğrencinin eğitimini öğrenciyle yaşayacak. 9. sınıfta başlayan yoğun İngilizce öğretimi Cambridge sınav sistemine paralel yürütülecek. Öğrencilerin yabancı dil seviyesi, her dönem sonunda İngiliz öğretmenler tarafından yapılacak sınavlarla belirlenecek. Amaç, öğrencilerin üniversitelerin hazırlık sınıflarını okumak zorunda kalmadan üniversite eğitimlerine başlamaları olacak.

Öğrencilere sunduğu sosyal imkanlarıyla da fark yaratacak okulda; kapalı yüzme havuzu, jimnastik salonu, sanat ve müzik odaları sosyal etkinlik çalışmaları için kullanılacak. Ayrıca açık kafeteryasında öğrenciler dinlenme fırsatı da bulabilecek. Öğrencilere öğle yemeği ve öğrenci servisi hizmeti de verilecek.

Özel Hatem Okulu’nun tanıtım ofisi, şehir merkezinde Finansbank bitişiğindeki binada hizmete girdi. Okulla ilgili detaylı bilgi almak isteyen veliler, ofisteki uzmanlardan merak ettikleri detayları öğrenebilirler.

Editör: TE Bilişim