Osmaneli'ye üç dönemlik Milletvekilliği görevinde büyük katkılar sağlayan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, yeni görevinde de ilçe ve Bilecik tarımına önemli desteklerde bulunmaya devam ediyor.

     

  Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri TK Sera A.Ş. Osmaneli Belediyesi Ticaret Bakanlığı onaylı toptancı halinden işyeri aldı. Osmaneli üzerinden tüm Türkiye'ye tarımsal ürün sevkedecek faaliyetler için yerini hazırlayan Sera A.Ş., Belediye’nin yöresel ürünlerinden Salça ve Ayva Lokumu’nu tüm ülkeye sevkedecek.

       Geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Osmaneli’yi ziyaret ederek Belediye Başkanı Münür Şahin ile biraraya gelmişti. Bu ziyaret sonrası Osmaneli Tarım Kredi Kooperatifi yanında bir satış mağazası kurulması ve Osmaneli Belediyesi’nin yöresel ürünlerinden Salça ve Ayva Lokumu’nun Tarım Kredi Kooperatifleri satış mağazalarında satılması gündeme gelmişti. İlçeler için örnek olacak mağaza için çalışmalar devam ediyor.

       Tarım Kredi Kooperatifleri TK Sera A.Ş. şirketi Ticaret Bakanlığı onaylı toptancı halinden işyeri alarak Osmaneli üzerinden tüm Türkiye'ye tarımsal ürün sevkedecek faaliyetler için yerini hazırladı. Belediye Başkanı Münür Şahin, “Cumhurbaşkanımızın üreticileri desteklemek ve direk üreticiden tüketiciye tarımsal ürün vermek amacıyla başlattığı projenin bir parçası da Osmaneli'de gerçekleşmiş oldu.

       Osmaneli'ye üç dönem Milletvekilliği döneminde büyük katkılar sağlayan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz yeni görevinde de, ilçemiz ve ilimiz tarımına çok önemli destekleri sağlamaya devam ediyor.

       Değerli Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim