Bilecik Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışının güzel bir örneği olarak hazırlanan Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi, 3 Şubat Pazartesi günü saat: 14:00’te gerçekleştirilecek tören ile hizmete açılacak.

Bilecik’te bir ilki gerçekleştirerek, Çocuk Sosyal Tesisi’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunan Bilecik Belediyesi, çocuklarımızın her alanda en güzel şekilde yetişeceği bir mekanı hizmete açıyor.

Vatandaşlarımız, Bahçelievler Mahallesinde bulunan Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi’ne başvurarak, ön kayıt yaptırabilir.

50 kişilik kapasite ile 3-6 yaş arasındaki çocuklarımızın hizmetine açılacak çocuk sosyal tesisi için vatandaşlarımız, başvuru şartları ve detaylı bilgiler için 214 91 91 numaralı telefonları arayarak, ya da yüz yüze görüşerek bilgi alabilirler.

BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN:

‘’ÇOCUKLARIMIZ EMİN ELLERDE YARINLARA EN GÜZEL ŞEKİLDE HAZIRLANACAK’’

3-6 Yaş Çocuk Sosyal Tesisi, hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Semih Şahin, amaçlarının çalışan kadınlara katkı sunmak ve çocuklarımızı yarınlara en güzel şekilde yetiştirmek olduğunu belirterek, ‘’Bilecik’imizde sosyal belediyecilik anlamında ilk olan bir projeyi gerçekleştirmek istiyoruz. Çocuklarımız bakımevinde emin ellerde yarınlara hazırlanacak. Çünkü çocuklarımız demek, umutlu yarınlarımız demektir. Bizler bu düşünceyle her zaman tüm çocuklarımız ve kadınlarımızın yanında yer alacağız. ‘’ ifadelerini kullandı.

BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI ŞENLİĞE DAVET EDİYORUZ

Belediye Başkanı Semih Şahin, Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi’nin açılışı ile birlikte çocuk şenliği düzenleyeceklerini belirterek, ‘’Açılış programımız yanı sıra yarınlarımızın umut kaynağı çocuklarımız için çocuk şenliği düzenleyeceğiz. Bütün çocuklarımız ve vatandaşlarımızı açılış ile birlikte çocuk şenliğine de davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Çocuk Şenliği kapsamında çocuklarımız, palyaço gösterileri, çizgi film karakterleri, maskotlar ve sürprizler ile buluşurken aynı zamanda pamuk şekerleri ikram edilecek.

Editör: TE Bilişim