Bilecik Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Semih Şahin, başkanlığında gerçekleştirilirken daha önceleri çokça tartışılan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği kurucusu Türkan Saylan’ın ismi oy çokluğuyla Çocuk Sosyal Tesisi’ne verildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda 7 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

Toplantıda, teknik hizmetler sınıfında boş olan 5. Derece mimar kadrosunun iptal edilerek, yerine teknik hizmetler sınıfı 8. Derece tekniker kadrosunun ihdas edilmesi konusu görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildi.

Sözleşmeli tekniker olarak çalışan personelin ücretinin belirlendiği toplantıda ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından yapılan Çocuk Sosyal Tesisine isim verilmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonrasında tesise, oy çokluğuyla Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi adı verildi.

BAŞKAN ŞAHİN:

‘’ZÜBEYDE HANIM ADINI DAHA BÜYÜK ESERLERE VERMEYİ PLANLIYORUZ’’

Gerçekleştirilen toplantıda Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinin, tesise verilecek ismin Zübeyde Hanım olması talebine ise Başkan Şahin, ‘’Zübeyde Hanım hepimiz için çok değerlidir. Bizim bu anlamdaki düşüncemiz, Zübeyde Hanım ismini bu şekildeki ayrı ve büyük bir çalışmaya vermek şeklindedir. Çünkü sözü edilen tesis Bilgi Evi’nin alt katında yer alan bir birim. Dolayısıyla bu şekilde daha birçok eser yapmayı planlıyoruz ve Zübeyde Hanım ismini böyle büyük bir esere vermek daha iyi olur’’ ifadelerini kullandı.

İmar plan değişikliğine ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıda ayrıca Başkan Şahin, doğum günü olan meclis üyelerinin doğum günlerini kutlayarak, hediye takdim etti.

Editör: TE Bilişim