Bilecik Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışının güzel bir örneği olarak hazırlanan Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi, minik yavrularımıza hizmet vermeye başladı.

Bilecik’te bir ilki gerçekleştirerek, Çocuk Sosyal Tesisi’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunan Bilecik Belediyesi, çocuklarımızın her alanda en güzel şekilde yetişeceği tesisin kapılarını çocuklara açtı.

50 kişilik kapasite ile 3-6 yaş arasındaki çocuklarımızın hizmetine açılan tesiste çocuklar güne kahvaltı ile başladıktan sonra belirlenen program dahilinde hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Belediye Başkanı Semih Şahin:

“Çocuklarımız için güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz’”

3-6 Yaş Çocuk Sosyal Tesisin hizmete girmesi hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Semih Şahin, amaçlarının çalışan kadınlara katkı sunmak ve çocuklarımızı yarınlara en güzel şekilde yetiştirmek olduğunu belirterek, ‘’Bilecik’imizde sosyal belediyecilik anlamında ilk olan bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız burada geleceğe emin ellerde yarınlara hazırlanıyor. Çünkü çocuklarımız demek, umutlu yarınlarımız demektir. Bizler bu düşünceyle her zaman tüm çocuklarımız ve kadınlarımızın yanında yer alacağız. Bununla birlikte önümüzdeki dönemde de çocuklarımız için güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim