Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, bayramda herkes sevdikleriyle özgürce konuşabilsin diye bir kampanya geliştirdi.

Türk Telekom'un bayram hediyesi ile Ramazan Bayramı boyunca Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Bilecik’te de ankesörlü telefonlardan telefon kartı ve kredi kartlarıyla yapılacak görüşmeler ücretsiz olacak.

Bilecik Telekom İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Türk Telekom'un bayram kampanyasıyla tüm Türkiye, yurdun dört bir yanındaki ankesörlü telefonlardan şehir içi ve şehir dışı ev ve iş telefonları ile konuşmalarını ücretsiz yapacağı belirtildi. 8-9-10 Ağustos 2013 tarihlerinde, herkes sevdikleriyle doya doya konuşacak, hasret giderecek.

Ramazan Bayramı Kampanyası ile kullanıcılar bulundukları şehirdeki ankesörlü telefonları, telefon kartı veya kredi kartı ile kullanarak, sevdikleriyle diledikleri kadar konuşabilecek.

Bilecik Telekom Müdürlüğü, Türk Telekom'un bayram kampanyasının 8 Ağustos günü saat 00:00'da başlayarak 10 Ağustos günü saat 24:00'te sona ereceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim