Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, Engelliler Haftası kapsamında özel gereksinimli çocuklarla bir araya gelirken onlarla oyunlar oynayıp güldüler, eğlendiler.

Bilecik Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda Özel gereksinimli çocuklarla bir araya gelen Polis Teşkilatı mensupları,çocuklarla yakinen ilgilenirken duyarlı Türk Polisinin bir kez daha sıcak yüzünü gösterdi.

Özel Gereksinimli çocuklar ile bir araya gelen Polis Teşkilatı personeli ayrıca minikler ile birlikte trafik denetimi,halat çekme ve sendeliye kapma oyunları oynadılar.

“Polis ağabeylerini, polis ablalarını görünce çok mutlu oluyorlar”

Bilecik Özel eğitim Uygulama Okulları Müdürü Hüsnü Anıl Tekin konuya ilişkin konuşmasında,

“Polis teşkilatımız bizi her zaman hatırlar sağ olsunlar. Bu dönemde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ramazan ayından önce bir etkinlik yapalım diye ortak karar verildi. Çocuklarımız polis ağabeylerini, polis ablalarını görünce çok mutlu oluyorlar. Bizde çok mutlu oluyoruz tabi. Çocuklarımızın sosyalleşmesi için topluma kazandırılması için bu tür projelere her zaman açığız. Sağ olsunlar polis teşkilatımız bizi her sene hatırlıyor.

Ayağımıza kadar gelip bizimle bu coşkuyu paylaşıyorlar. Bizde 10 Nisanda onların bayramını kutlamıştık. Onlarda bizi bu şekilde mutlu ettiler, kendilerine de çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Program Polis teşkilatı mensuplarının çocuklara çiçek sunmasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim