Geçen hafta Türk Kızılay Bilecik Şube Başkalığı tarafından başlatılan pilav dağıtımı bu hafta da devam etti. Dar gelirli vatandaşlar için başlatılan ve üç aylar boyunca devam etmesi planlanan pilav ikramını bu hafta Eğilmez Petrol sahibi Kemal Eğilmez ile Bilecik Türk Kızılay’ı organize etti.  Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, üç aylar boyunca her hafta Cuma günleri pilav ikramı yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Daha çok dar gelirli vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Çınar, önümüzdeki haftalarda yapacakları ikramlar için Bilecikli hayırseverlerden yardım beklediklerini belirtti.  Çınar, “Türk Kızılay Bilecik Şube Başkalığı tarafından başlatmış olduğumuz hayırsever vatandaşlarımızla her Cuma günü pilav ikramı yapıyoruz. Daha çok dar gelirli ailelere bu ikramları ulaştırmaya çalışıyoruz. Cuma günleri bu insanların yemek yemeklerini sağlıyoruz. Bu hafta bağışçımız Kemal Eğilmez, masrafları karşılayarak Bilecik Kızılay ile beraber ortak bir hayrat yaptık.

Bu hafta bu organizasyonun ikincisini yapıyoruz. Geçen hafta Türk Kızılay’ı olarak kendimiz başlattık. Önümüzdeki hafta da bir hayırseverimiz sahiplenirse ikramımıza devam etmeyi istiyoruz. Bilecik’teki hayırsever vatandaşlarımız böyle bir yardım yapmayı düşünüyorlarsa Bilecik Kızılay Şube Başkanlığını arayabilir ya da bizzat benimle görüşebilir. İkramlarımızı üç aylar boyunca devam etmesini sağlamaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim