Türk Kadınlar Birliği’nin 91. Kuruluş yıldönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi, Türk Kadınlar Birliği’nin 91. kuruluş yıldönümü ve kurucu başkanı Nezihe Muhittin’in ölüm yıldönümü sebebiyle bir araya geldi. Türk Kadınlar Birliği Yönetim Kurulu düzenlediği etkinlikte eğitim için bağış yapan üyelerine plaket verdi.

Programa katılan Vali Ahmet Hamdi Nayir’in eşi Münevver Nayir ve İl Emniyet Müdür Ali Ekber Bektaş’ın eşi Emine Bektaş, çeşitli yardımlarda bulunan Dolunay Seval Taşkın ve Nevin Sarıçay’a plaket verdi. Etkinlikte konuşan Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi Başkanı Ayla Ercan, “İlimiz Türk Kadınlar Birliği Yönetim Kurulumuzun düzenlediği güne hoş geldiniz. Derneğimizin kuruluşunun 91. Yılı ve kurucu başkanı Nezihe Muhittin’in ölüm yıldönümünde sizlerle beraber olmak bizleri çok mutlu etti.

Yarının büyükleri olacak çocuklarımızı iyi, güzel, doğru bir yolda yarın hazırlamak hepimizin görevidir. İnsan yaşamının önemli bir parçası olan çocuklu çağına toplum olarak yapacağımız yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır.

Bizler de Türk Kadınına yapılacak en güzel yardımın çocuğunun eğitim alması olduğunu düşündük. Bu yüzden çalışmalarımızda çocuk ve eğitim ağırlıklı yardımlar yapmaya öncelik verdik. Ve gelenekselleştirdiğimiz bizlere bağış yapan arkadaşlarımıza plaket vermeyi bu güne almak istedik.” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim