Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Uşak 23. Dönem AK Parti Milletvekili Nuri Uslu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilecik'i  ziyaret etti. 


Bilecik ziyareti kapsamında Şeyh Edebali Türbesinde dua eden heyet, daha sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonunda, 3 Boyutlu Bilecik Belgeselini izledi.

Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz, vakıf üyelerini ağırlayarak, şehrin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.
Arkeolog Ertuğrul Gündüz, Vakıf Başkanı Uslu ve beraberindeki heyete Bilecik eski yerleşim yeri, Şeyh Edebali ve Türbesi ile Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi hakkında detaylı bilgiler vererek, şehri tanıtıcı broşür ve kitaplar hediye etti.


Bilecik ve Bilecik Belediyesinin çalışmalarına olan hayranlıklarını ifade eden heyet arasında;  Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Uşak 23. Dönem AK Parti Milletvekili Nuri Uslu, 23 ve 24. Dönem AK Parti Milletvekili ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Çalışkan, Kilis AK Parti 22. Dönem Milletvekili ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Veli Kaya, Adıyaman Cumhuriyet Halk Partisi 23. Dönem Milletvekili Şevket Köse, Birlik Vakfı Kurucusu Yusuf Durmuş, Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Mütevelli Üyesi ve İş adamı Mulla Şahbaz, Yönetim Kurulu üyesi ve iş adamlarından Kenan Kermen, Tümtekstil Sendikası Temsilcileri, iş adamları ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Bilecik'in son zamanlardaki gelişim ve büyümesine dikkat çeken heyet, yaptığı çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan ise heyete, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın selamlarını ileterek, heyeti Bilecik'te ağırlamış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Editör: TE Bilişim