Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ''Türk Dünyası Nevruz Etkinlikleri'' programı kapsamında Türk Dünya'sından birçok ülke, Bilecik'te bir araya geliyor.

            Bilecik'te; Kültürel ve sanatsal anlamda birçok etkinliği vatandaşlarımızla buluşturan Bilecik Belediyesi, uluslararası bir aktiviteye daha imza atıyor.

            Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek olan ''Türk Dünyası Nevruz Etkinlikleri'' programı kapamında, baharın habercisi Nevruz, Bilecik'te çok daha güzel karşılanacak.

            Bilecik Belediyesi ve Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) işbirliğinde hazırlanan ''Türk Dünyası Nevruz Etkinlikleri'' programı kapsamında; Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Sincan Uygur Halk Dansları ekipleri ve Şanlı mehterimizin katılımları ile gerçekleştirilecek olan etkinlikte Baharın ve Bereketin temsilcisi Nevruz'u hep birlikte kutlayacağız.

            Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde; 24 Mart Perşembe Günü saat; 20:00'de gerçekleştirilecek olan ve Türk kültüründen güzel esintilerin olacağı bu programa tüm halkımız davetlidir.

 

Editör: TE Bilişim