Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, kamu dairelerinde yaşanan sıkıntıları dile getirerek Vali Tahir Büyükakın’dan sorunların çözülmesi noktasında yardım istedi. Cüneyt Taşkesen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

     “Bilecik Valimiz Sayın Tahir Büyükakın Bey, tüm kamu kurulumlarını ve ilçelerimizi ziyaret ediyor, aksaklıkları ve çalışmaları yerinde inceliyor. Takdirle karşılıyoruz. Ancak çoğu kurumlarımızda personel ve bina sorunu maalesef hat safhada.

     Nüfus Müdürlüklerimizin Ocak ayında yürürlüğe girecek ehliyet ve pasaport işlemleri nedeniyle acil personele ihtiyaç var. Şuan mevcut kadro mağdur ve mutsuz. 3-4 kişinin yaptığı işi tek başına yapmaya çalışıyorlar. Senelik izinlerini dahi kullanamıyorlar. Fazla mesai ücretleri de kesildi. Bazı ilçelerimizde tek personel var. Bu ilçelerimizde çalışan arkadaşlarımız o işyerinin müdürü, şefi, memuru, aynı zamanda da hizmetlisi konumunda. Öncelikle Nüfus Müdürlüğü olmak üzere tüm kurumlarımızda personel açığının ve bina sorunlarının çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.”

Editör: TE Bilişim