İlimizin önemli sanayi kuruluşlarından Turgut Özen Mermer'in sahibi Turgut Özen, kararnameyle Ağrı’ya tayini çıkan Vali Süleyman Elban’a veda iftarı verdi.

 Konak Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih dönmez, ilimizde bulunan mermer sektöründeki iş adamları ve birçok eşraf katıldı. Sohbet havasında geçen iftar yemeğinde misafirlerin hepsi Vali Elban’a Ağrı’ya tayininden dolayı üzgün olduklarını ifade ettiler. Vali Elban, kendisinin de böyle bir kararı beklemediğini, Bilecik’te yapmayı planladığı birçok projesi bulunduğunu ve daha çok hizmet etmek istediğini dile getirdi. Vali Elban, ayrıca Osmanlı’nın kuruluş topraklarında ilk valiliği olarak çalışmaktan gurur duyduğunu da belirtti.

İşadamlarına ve katılanlara artık Ağrı’da da bir kapınızı var, her zaman beklerim diyen Vali Elban, iftar yemeğini düzenleyen sanayici Turgut Özen’e teşekkür etti.

Ardından söz alan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez ise; Böyle başarılı bir vali ile çalışmaktan çok memnun olduğunu belirterek “Valimiz erken ayrılıyor. Bilecik adına üzülüyor, Ağrı adına ise seviniyoruz. Valimize yeni görevinde başarılar diliyorum ve yeraltı zenginliklerinde cumhuriyet tarihinde yapılmayan en büyük sondaj çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Editör: TE Bilişim