İtalya’nın Verona şehrinde 25-28 Eylül tarihlerinde 54. kez düzenlenen “Marmomac 2019 International Exhibition of Stone Design and Technology” fuarına Turgut Özen Mermer damgasını vurdu.

Dünya’nın en prestijli mermer fuarı olan Marmomac’da Bilecik’i Turgut Özen Mermer temsil etti. İşlenmiş mermer pazarının en önemli fuarı olan Marmomac'da Turgut Özen Mermer, şehrin mermerini en iyi şekilde temsil edip Bilecik'in ve Türkiye'nin gururu olmaya devam etti.

“Bilecik Beji uluslararası piyasada prestijli bir yer edinmiş durumda”

Fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Turgut Özen Mermer yetkilisi Özercan Özen, satış politikalarına değinerek mermer piyasasında daha üst noktalara gelmenin önemini vurguladı.

Özen, fuara ilişkin yaptığı açıklamada; “Turgut Özen Mermer üretiminin tamamını kendi ocağından çıkardığı Bilecik Beji ile kendi tesislerinde işleyerek Dünya'nın 30 ülkesine ihracat yaparak kendine uluslararası mermer piyasasında prestijli bir yer edinmiş durumda.

Ülkemizin işlenmiş mermer pazarındaki yerini gerek ürettiğimiz mermerin kalitesi, gerekse uluslararası pazardaki satış politikalarımızın doğruluğu ile daha üst seviyelere çekmeliyiz. Özellikle son bir buçuk senedir dünyada ekonomik olarak daralma olsa da kaliteli üretim ve doğru satış politikası ile ülkemizin bu daralmadan etkilenmeyeceğini düşünüyorum.

Marmomac fuarına katılım aşamasında bize desteklerinden ötürü T.C. Ekonomi Bakanlığı ve İMİB yetkililerine Turgut Özen Mermer olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Fuarda ilgi odağı olan Turgut Özen Mermer’in standında firma yetkilileri Özercan Özen ve Atakan Özen standı ziyaret eden dünyaca ünlü firmalar ile tek tek ilgilenirken Bilecik Bejini tüm dünyaya tanıttılar.

Editör: TE Bilişim