Bilecik Mermer ve Granit Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özen, Bilecik’te gerçekleştirilen  Türk Madenciliğinde Farkındalık ve Uluslararası Marka Yolculuğu toplantısına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı’nın Bakanlık olarak tüm sorunların çözülmesi adına sektöre vereceği desteği açıklamasının ardından büyük mutluluk duyduklarını belirterek,  toplantı kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Özen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

30.07.2019 Tarihinde İstanbul Maden İhracatçılar Birliği’nin Türk Madenciliğinde Farkındalık ve Uluslararası Marka Yolculuğu temalı projesi ilimizde yapılmıştır.

Sektörümüzün sorunlarının dile getirildiği toplantıda, karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ve madencilik sektörümüzün daha ileriye taşınması için ;

Değerli katılımları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı’nın bakanlık olarak tüm sorunların çözülmesi adına sektörümüze vereceği desteği açıklamasından büyük mutluluk duyduk.

Hükümetimizin desteği ile sektörel sıkıntılarımızı aşarak, ülkemizi hep beraber daha ileriye taşımak en büyük hedefimizdir.

Hedeflerimiz doğrultusunda, Bakanlığımızın talep edeceği her türlü istek ve önerilerin arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı, Vali Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Semih Şahin, İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Dinçer olmak üzere, destek veren kurum ve kuruluşlara, madencilik sektörü çalışanlarına ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim