Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan  ’’2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında vatandaşlarımız, Araştırmacı Gazeteci Turgay Güler ve Hikmet Genç ile buluşacak.
Her ay birbirinden güzel konu ve konukları Bilecikliler ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Ocak ayında da birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında Bilecik'in, kültür ve sanat hayatına renklilik kazandırmaya devam ediyoruz.
  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde; gerçekleştirilecek olan etkinlikte Konuklar Güler ve Genç, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Yansımaları'' konulu söyleşiyi gerçekleştirecekler.
27 Ocak Cuma günü saat: 20:00'de düzenlenecek olan etkinliğe bütün halkımız davetlidir.
BİLECİK BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU ''KAHRAMANLARA AĞIT GECESİ''
Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak olan Ocak ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan bir diğer aktivite ise Bilecik Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenecek olan ''Kahramanlara Ağıt Gecesi'' adlı program olacak.
15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz başta olmak üzere bu vatan uğruna canlarını yitiren aziz ecdadımızın hatırlanacağı programda Bileciklilere hitap edecekler. 
17 Ocak Salı günü saat: 20:00'de gerçekleştirilecek olan etkinliğe bütün halkımız davetlidir. 
PROF . DR. TANER GÜNEŞ İLE ''SPOR YARALANMALARI'' ADLI SÖYLEŞİ
Bilecik Belediyesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer program ise Acıbadem Eskişehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı ve Başhekimi Prof. Dr. Taner Güneş'in katılımıyla düzenlenecek olan ''Spor Yaralanmaları'' konulu söyleşi olacak.
19 Ocak Perşembe günü saat: 20:00'de gerçekleştirilecek olan etkinlikte katılımcılar, spor ve spordaki yaralanmalar hakkında detaylı bilgilere sahip olacaklar. 
ÇOCUKLARIMIZ ÜCRETSİZ OLARAK ''PEPE'', ''ŞİRİNLER'' VE ''BREMEN MIZIKACILARI'' İLE BULUŞUYOR
Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te gerçekleştirilecek olan Ocak Ayı etkinlikleri kapsamında yetişkinler birbirinden güzel aktivite ile buluşurken, çocuklarımız da birbirinden güzel tiyatro ve sinema oyunları ile buluşuyor. 
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın her pazar günü çocuklara armağanı olan ücretsiz tiyatro ve sinema oyunları, yeni yılın Ocak ayında da çocuklarımızın beğenisine sunuluyor.
Çocuklarımız etkinlikler kapsamında; 15 Ocak Pazar günü saat: 13:00'te, ücretsiz olarak ''Pepe'' adlı oyun ile eğlenceli anlar yaşarken, yine 22 Ocak Pazar günü saat: 13'te ücretsiz olarak ''Şirinler'' adlı oyun ve 29 Ocak Pazar günü saat: 13:00'te; 'Bremen Mızıkacıları adlı ücretsiz oyun ile buluşacak.
Editör: TE Bilişim