Cafer Elmas

Yaklaşık 8 aydır kullanılamaz halde bulunan Bilecik Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği için yardım kampanyası başlatılmasının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Durak, şu ana kadar sadece Ticaret ve Sanayi Odası’ndan somut olarak söz aldıklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Ocak ayında yağan yoğun kar sonrası çatısı çöken ve 8 aydır kullanılamaz halde bulunan Bilecik Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği için yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya çerçevesinde Valilik, Belediye ve Garnizon Komutanlığı’nın dernekte incelemelerde bulunduğunu söyleyen Durak, vatandaşlar yardım gelmemesini üzüntü ile karşıladıklarını söyledi. Kampanya başlamasından sonra sadece Bilecik TSO’nun somut olarak yardım sözü verdiğini ifade eden Durak, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan’ın da dernek için eski Vali Konağı yanındaki  sürekli eğitim merkezi alt katına taşınması önerisinde bulunduğunu kaydetti.

Kampanyaya  gerekli hassasiyetin gösterilmediğini   Bilecik halkından da destek beklediklerini söyleyen Hayati Durak, Şehitler Parkı’nın üst tarafında bulunan Çocuk Sineması’nın üst kısmının dernek yapılması için girişimlerde bunacaklarını da sözlerine ekledi.

Durak, Kurumların çöken balkonlarına ilişkin gelip incelemelerde bulunduklarını fakat somut söz olarak TSO Başkanı Fevzi Uzun'un her türlü yardımı yapacaklarının taahhüdünü verdiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim