Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi, 4 Proje ile TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) bölge finallerine kaldı.

TÜBİTAK tarafından bu yıl çevrimiçi olarak 52'ncisi düzenlenen yarışmada büyük başarı elde eden Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi, 4 proje ile bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen yarışmada; Coğrafya Ana Alanı ‘Su Okuryazarlığı’ Tematik alanında Biyoloji Öğretmeni Sevilay Çakır ve öğrenciler Ferhat Bakılan ile Beyzanur Yavuz, Matematik Ana Alanı ‘Algoritma /Mantıksal Tasarım’ Tematik alanında Matematik Öğretmeni Ahmet Olcay Erdil ve öğrenciler Efe Ozan Ünal ile Berke Yağız Arslan, Sosyoloji Ana Alanı ‘Finansal Okuryazarlık’ Tematik alanında Biyoloji Öğretmeni Sevilay Çakır ve öğrenci Sena İpçioğlu, Yazılım Ana Alanı ‘Ekolojik Denge’ Tematik alanında Biyoloji Öğretmeni Sevilay Çakır ve öğrenci Kutalmış Alp Fidan büyük başarı gösterdi.

Bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdürü Fadıl Ağdağ, “öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim