Bosna Hersek İş Geliştirme Vakfı (BİGMEV) yöneticileri önümüzdeki günlerde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edecek. Bilecik ile Bosna Hersek arasında ekonomik ilişkilerin görüşüleceği ziyarette ‘Ticari İşbirliği Protokolü’ imzalanacak.  Bilecik sanayisi için önemli bir adım olarak nitelendirilen protokol,  4 Ağustos’ta imzalanacak. Bilecik Ticaet ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Bosna Hersek İş Geliştirme Vakfı (BİGMEV) yöneticileri tarafından 4 Ağustos 2015 Salı günü 15:00-17:00 saatleri arasında Odamıza ziyaret gerçekleştirilecektir. Ziyaret kapsamında İlimiz ve Bosna Hersek arasındaki ekonomik ilişkilerin ve iş potansiyelinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bosna Hersek İş Geliştirme Vakfı (BİGMEV) arasında “Ticari İşbirliği” Protokolü imzalanacaktır. 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlimiz ve Bosna Hersek arasında ekonomik ilişkilerin ve iş potansiyelinin geliştirilmesine katkı sağlayacağına inandığımız bu ziyaret çerçevesinde, Bosna Hersek’in ticaret, yatırım ve işbirliği olanakları hakkında bilgi almak isteyen ve/veya yatırım ve ticaret taleplerini görüşmek isteyen üyelerimize Odamızda ikili görüşme imkânı sağlanacaktır.”

Editör: TE Bilişim