Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), bu yıl bir ilke imza atarak düzenlediği iftar yemeği ile
  üyelerinin yanı sıra birçok kesimi bir araya getirdi. TSO’ nun bahçesinde gerçekleşen iftar programına 650 kişi katıldı. 

TSO Başkanı Fevzi Uzun ve meclis başkanı Ali Ercan davetlileri  girişte karşılarken tüm misafirler özel hazırlanmış masalarda ağırlandılar.

Eski Bilecik TSO Başkanı Ahmet Özünlü ve eski Meclis Başkanı Erdal Erşan’nın yanı sıra TSO'ya emeği geçmiş bir çok yönetim kurulu üyesinin de katıldığı iftar yemeğinde birlik beraberlik mesajı verildi.


Bilecik Müftüsü Necati Akkuş’un duaları ile başlanana iftar yemeği öncesi kısa bir konuşma yapan Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, Ramazan ayının ötekileştirmenin olmadığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ay olmasını diledi. Uzun; "Bu günün bizim için apayrı bir önemi var. Uzun bir aradan sonra, değerli protokolümüz, sanayici ve işadamlarımızla birlikte bir iftar yemeğinde bir aradayız. Bu Ramazan ayı vesilesiyle ile Cenab-ı Hak’tan, başta ülkemiz ve İslam aleminin şu anda en çok ihtiyacı olan, birbirimizi ötekileştirmeden, birlik ve beraberliğimizi daim etmesini dilerim. Katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim” diyerek anlamlı bir mesaj verdi.

 

Muhteşem iftar yemeğinde;  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Bilecik Müftüsü Necati Akkuş, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 1.OSB Başkanı Mehmet Arslan,  Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Bilecik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİSİAD) Başkanı Cihan Saral, İlçe Belediye Başkanları, İl Müdürleri, tüm siyasi partilerin yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, il ve ilçelerden sanayici ve işadamları canlı ilahiler ve ney  eşliğinde iftar yaptılar. Osmanlı şerbeti dağıtılan iftar yemeğinde misafirlerin fotoğrafları çekildi ve hemen basılarak hatıra olması için masalarına bırakıldı. 

İFTARIN FOTOĞRAFLARINA FOTOGALERİMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilişim