KOSGEB’in sunduğu Girişimcilik Destek Programı kapsamında; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 11 Haziran 2015 - 19 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilebilir iş fikri olan girişimci adaylarına yönelik olacak “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecek.

Eğitim programını sağlıklı tamamlayan katılımcılar, katılım belgesi alarak, iş fikirlerini KOSGEB ile paylaşacaklar. Desteğe değer bulunan iş fikirleri de bir kısmı hibe bir kısmı kredi olacak şekilde 30 bin liraya kadar hibe 70 bin liraya kadar da faizsiz kredi imkânı KOSGEB tarafından sağlanacak. 30 bin liralık hibe erkek girişimcilerimiz için %70 kadın ve özürlü girişimcilerimiz için de %90 olarak uygulanacak.

30 kişi kontenjanlı ve ücretsiz olarak düzenlenecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” ön kayıtları 9 Haziran 2015 Salı günü mesai bitimine kadar devam edecek olup, başvuruda bulunmak isteyen girişimci adaylarının Ticaret ve Sanayi Odası’na şahsen müracaat etmeleri gerekmekte.

Başvurular KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı Uygulama Esaslarında belirtilen kriterler doğrultusunda değerlendirilecek olup, başvuruda bulunanlar arasından sözlü mülakat ile belirlenecek olan eğitime katılmaya hak kazanan girişimci adayları, eğitim sonunda kapasitelerini ortaya koyma ve iş fikirlerini uygulamaya dönüştürmek üzere gerekli bilgileri edinme fırsatı bulacak.

 

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BİLGİLERİ;

Başlangıç Tarihi : 11.06.2015

Bitiş Tarihi                           : 19.06.2015

Eğitim Saati                        : 70 Saat

Yer                                        : BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

Editör: TE Bilişim