Emine Türksoy

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen “Benim de Sıram Var” projesinin protokol töreni dün gerçekleşti. Proje kapsamında, il genelindeki okulların sınıfları yenilenerek öğrencilerin daha modern şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeleri amaçlanıyor.

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN’un ev sahipliğinde düzenlenen protokol imza törenine İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK, Destek Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Barış KALIN, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hülya ESEL, Başkan Yardımcıları Mualla YELKEN ve Nedime Filiz EĞİLMEZ, Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Fatih ÖZTÜRK ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Bilecik TSO Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ali ACILAR katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK tmrende yaptığı konuşmada; “Duyarlı davranışları ve İlimiz eğitimine ilgisini eksik etmeyen başta Bilecik TSO Başkanı ve yöneticileri olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, geleceğe ve gençliğe yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu söyledi. Bu vesile ile diğer İllerde uygulamasını gördüğümüz, komple okul projelerinde de yardımsever vatandaşlarımızı ve işverenlerimizi, isimlerinin yapılan bu okul/kurumlara verilmesi suretiyle, eğitime %100 destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Eğitimin insanımızın yaşam kalitesini yükselten, Ülkemizin refah, istikrar ve rekabet gücüne katkıda bulunan, maddi, manevi ve kültürel değerlerini geliştirerek koruyan, gelecek nesillere aktaran olmazsa olmaz vazgeçilmez ertelenmez bir süreç olduğunu belirten Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN ise; “Okul öncesinden başlayarak eğitimin her basamağında bütün öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini arttırarak kendilerine güvenmelerini sağlamak, onların değişen, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan, mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler üretebilme düşünce yapısına sahip, sürekli gelişime, değişime açık, girişimci ve üretken bireyler olarak yetiştirme gayreti içinde olmalıyız. Vergi İndirim Muafiyeti kapsamında olan projemize öncelikle Odamız üyelerimizin ve eğitim gönüllüsü herkesin desteğini bekliyoruz” açıklamasını yaptı. “Benim de Sıram Var” projesine destek olmak isteyen tüm eğitim gönüllülerimize şimdiden teşekkür eden Uzun, ^kampanya ile ilgili tüm detayların Bilecik TSO ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından duyurulacağını ifade etti. 

Editör: TE Bilişim