AK Parti gibi diğer partilerin TSO’yu ziyaret etmesinin yanı sıra AK Parti’ye özel ayrımcılık yapılarak AK Parti’nin milletvekili adayı Selim Yağcı ile  TSO yönetimi olarak  Konak   Restaurant’ta  kahvaltı verilmesi kamuoyu tarafında yadırganırken, bu durum “TSO siyasete alet mi ediliyor?” sorusunu beraberinde getirdi.

Kahvaltı resimleri TSO’nun resmi  sosyal sitesinden paylaşılarak TSO Başkanı ve Meclis ile Meslek Komite üyeleri AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı ile kahvaltıda buluşularak  istişare yapıldığı duyuruldu. AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı'nın rakip partileri  eleştirdiği konuşmasının yanısıra TSO Başkanı Şükrü Keskin'in de bu kahvaltı söz aldığı ve konuşma yaptığı öğrenilirken, bu paylaşılan  resimlere de yansıdı.

AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinde iken TSO Başkanı seçilen Şükrü Keskin etik olmaması gerekçesini göstererek AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti.

Ne varki partisinden kopmayan ve her türlü etkinliğinde yeralan Keskin'in davranışları  yaklaşan seçimler öncesi “TSO’yu siyasete alet mi ediyor?” yorumlarını gündeme getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde TSO tarafından verilen iftarda  Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın slayt  gösteriminde konuşmasına yer verilmesi iftara katılan üyeler  tarafından eleştiri konusu olmuştu. Şimdi de  diğer partililerin TSO ziyaretinin ardından TSO  yönetim kurulu üyeleri TSO görevlileri tarafından aranarak AK Parti’nin milletvekili adayı Selim Yağcı'ya kahvaltı düzenlenmesine davet edilmeleri  ve bu işe TSO Başkanı Şükrü Keskin'in öncülük etmesi “TSO siyasete alet mi ediliyor?” sorusunu gündeme getirirken, 28 kişilik Meclis üyesinin sadece 12 tanesinin  kahvaltıya katılması ve bunların da bir çoğunun AK Parti üyesi olmasının diğer üyeler tarafından tepki ile karşılandığı ve 16 üyenin kahvaltıya katılmadığı gözlendi. 

Yaşanan bu olay sonrası AK Parti’nin adayı Selim Yağcı'ya düzenlenen bu kahvaltının diğer partiye üye TSO Meclis üyelerinin   yapılacak ilk Meclis toplantısında gündeme getirip getirmeyeceği  merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim