Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, derslerine çevrimiçi olarak girmekte zorluk yaşayan öğrencilere tablet ve bilgisayar desteğinde bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan bağışlar İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol’a teslime edilirken, Müdür Akyol yapılan katkı için TSO üyelerine teşekkürlerini sundu.

Covid-19 salgını nedeniyle okulların uzaktan eğitime devam ettiği günümüzde öğrencilerin internet sağlayıcı araç gerece gereksinimleri devam ediyor. Öğrencilerin uzaktan eğitim alabilmesi ve derslere katılımları için TSO, tablet bilgisayar desteği sağladı. Tablet dağıtımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında görüşme gerçekleştirildi. Görüşmeye; İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halis Çelik, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zekai Çobandere, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Şişman katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ve yönetim kuruluna eğitime yapmış oldukları katkı nedeniyle teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim