Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent Muş’ta ki Malazgirt Zaferi'nin 946. Yıldönümü kutlamalarına katıldı. Kutlamalarda eski Bilecik Valisi Süleyman Elban ile de görüşen Başkan Levent, Elban’dan Bilecik’e selamlar getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Sayın Hulusi Akar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu, AK Parti sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Sayın Harun Karacan, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Sayın Bilal Erdoğan Oda ve Borsa başkanlarımızın katılımlarıyla 1071 Malazgirt Zaferi'nin 946. yıldönümünü Muş'un Malazgirt ilçesinde kutlandı.

Kutlama programı, Mescid Alan Sahnesinde ilahi ve kasidelerin okunması ile başlarken, Atlı Okçuluk ve Atlı akrobasi gösterileri, Okçuluk muharebe oyunları yapıldı. Muş Valisi Aziz Yıldırım ve Ak Partili Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yurt içinden ve dışından kutlamaları izleyecek olanların barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü önlemin alındığını söylerken, Vali Yıldırım ve Belediye Başkanı Asya, Muş’a gelen konukları evlerinde ağırlayacağını belirtti.

Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent katıldığı kutlamalara ilişkin duygularını : “ Değişik güzel bir atmosferi hep beraber teneffüs ettik. Eski Bilecik Valimiz yeni Ağrı Valisi Sayın Süleyman Elban Bey'i de görmek nasip oldu. Kendisi tüm Bozüyük ve Bilecikli hemşerilerine selamlarını iletti.”diyerek paylaştı.

Editör: TE Bilişim