Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, TOBB Ekonomi Şurası”na Webinar sistemi aracılığıyla katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde Oda Borsa Başkanlarının katılımları ile gerçekleşen “TOBB Ekonomi Şurası”na Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, Webinar sistemi aracılığıyla katılım sağlarken, şurada mevzuata ilişkin yapılacak reformlar görüşüldü.

Kurumsal yapının ve hukuk sisteminin güçlendirileceğine, reformlara hız verileceğine yönelik mesajların iş dünyasında olumlu karşılandığını belirten Başkan Keskin, "yatırımların, üretimin ve istihdamın artmasında ön koşul, istikrardır, güvendir ve geleceğe dair belirsizliklerin azalmasıdır" diyerek,şurada enflasyonla mücadele, döviz kurlarında istikrarın sağlanmasın önemi üzerinde durulduğunu belirtti.

Türkiye’ye olan iş ve yatırım talebinin yaratılan güven ortamı ile artacağını da belirten Başkan Keskin, "ülkemiz için yeni fırsatlar doğacak, yurtdışı temaslarında bunları görüyoruz" dedi. Salgından olumsuz etkilenen onlarca sektörde vergi ve primlerin 6 ay süreyle ertelendiğini belirten TSO Başkanı Şükrü Keskin, sanayi ve ticaret sektöründeki adımlarla hizmet sektörleri toplamında ciro endeksinin Eylül ayında yıllık yüzde 26,2 arttığını da belirtti.

TSO Başkanı Keskin, Şuranın verimli geçtiğini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza TOBB Başkanımıza ve Bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız" dedi.

Editör: TE Bilişim