Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, İSO’nun açıkladığı 2020 raporu sonuçlarına göre, üretimden net satışlarında Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine adını yazdıran ilimizde faaliyet gösteren C.P. Standart Gıda San.ve Tic.A.Ş. - Çimsa Çimento San.ve.Tic.A.Ş. - Mutlu Makarnacılık San.ve.Tic.A.Ş. - Sofra Yemek Ür.ve.Hiz.A.Ş. - Anadolu Efes Biracılık ve Malt San.A.Ş. - Arslan Alüminyum A.Ş. - Bien Yapı Ürünleri San.Tur.ve.Tic.A.Ş. - Vatan Plastik San.ve.Tic.A.Ş. - Elba Basınçlı Döküm San.A.Ş. - Mey Alkollü İçkiler San.ve.Tic.A.Ş. firmalarını başarılarından dolayı kutladı.

“NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR”

TSO Başkanı Keskin ilk ilimizden ilk 500’e giren firmaların başarılarına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dünyada yaşanan Koronavirüs salgınının tüm zorluklarına ve olumsuzluklarına rağmen hiç durmadan, yılmadan hedeflerini büyüterek üretimlerini sürdüren müteşebbislerin başarıları takdire şayandır. Firmalarımız Covid-19 pandemi koşullarında görüldüğü gibi bir yıl önce de zorluklara rağmen ekonominin en temel işlevi olan üretmeyi sürdürüp, aş, iş ve katma değer yaratmayı başararak Türkiye’nin ve Türkiye ekonomisinin yanında olma sorumluluğunu güçlü bir şekilde göstermiştir. Gurur kaynağı olan firmalarımız ülkeye sağladıkları katma değerle mücadeleyi, cesareti, inancı, azmi ve iradeyi temsil ettiler. Üretim, istihdam ve ihracatın gerçek kahramanları olan bu işletmelerimiz şehrimizin kalkınmasında ve markalaşmasında önemli bir rol üstlendiler. Adını listeye yazdırarak gururumuz olan firmalarımızla büyük bir gurur ve onur duyuyorum, ne kadar övünsek azdır.

Tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına kim bir çivi çakıyorsa, kim bir taş üzerine bir taş koyuyorsa, kim aş, iş veriyorsa, kim katma değer yaratıyorsa ona canı gönülden minnettarız. Biz, ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye ve ilerlemeye devam edeceğiz. Yeter ki; birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. İnşallah ülke olarak bu durumdan daha da güçlü çıkacağız.

Küresel boyutta karşı karşıya kaldığımız bu pandemi tüm dünya için yepyeni bir çağın habercisidir. Eğer yeniçağa göre konumlanırsak, bu pandemi bizim için büyük bir fırsat olabilir. Bu değişimden azami faydayı elde etmeliyiz ve kendimizi yeni fırsatlar için modernize etmeliyiz. Unutulmamalıdır ki gelecek, çalışkan olanlarındır.

Ayrıca Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olan ve İSO ilk 500 listesine girmeyi başaran firmalarımızı yürekten kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.Birlikte çalışıp, Birlikte başaracağız.”

Editör: TE Bilişim