Geçtiğimiz günlerde Sanayi Kavşağında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencisi Azerbaycanlı Mirsani Seyidov(23) kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz Pazar günü Bilecik Organize Sanayi Kavşağında İstanbul istikameti tarafından gelmekte olan işçi minibüsü ile kavşaktan dönmekte olan otomobil çarpışmış ve meydana gelen feci trafik kazasında 12 kişi yaralanmıştı.

Otomobilde bulunan Mir Abbas Seyidov ve kardeşi Mir Sani S. ağır yaralanmış ve Mir Sani S. Düzce Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Makine Mühendisliği 4’üncü sınıf öğrencisi Mir Sani S. hayatını kaybederken, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü bir taziye mesajı yayımladı.

Üniversite rektörlüğünden yayımlanan taziye mesajında;

“Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencisi Mirsani Seyidov geçirdiği trafik kazası sonrasında kaldırıldığı Düzce Hastanesi’nde bugün (05.02.2019) vefat etmiştir.

Öğrencimiz Mirsani Seyidov’un yakınlarına, sevenlerine ve tüm Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ailesine başsağlığı dileriz.”ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim