Akşam saatlerinde TOKİ kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, 11 yaşında bir çocuk araba çarpması sonucu yaralandı. Görgü tanıklarının anlattığına göre, İstasyon Mahallesi istikametinden gelen özel halk minibüsünden inen E.E. (11) yolun karşısındaki evine geçmek için hızla yola atladı. O sırada, 11 DS 013 plakalı aracıyla yoldan geçmekte olan Sinan D, bir anda önüne çıkan çocuğa sert şekilde çaptı. Çarpmanın etkisiyle yola yuvarlanan çocuk kanlar içinde yerde kalırken, sürücü Sinan D aracından inerek küçük çocuğa yardım etmek isterdi. Çocuğun durumunun ağır olduğunu gören Sinan D. 112 Acil ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralıya ilk müdahaleyi yaparken, sürücü Sinan D de gözyaşı döken küçük çocuğa sözleriyle destek olmaya çalıştı. Yapılan ilk müdahalenin ardından önce Bilecik Devlet Hastanesi’ne oradan da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan E.E’nin vücudunda kırıklar olduğu ve yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. 

Kazaya karışan aracın kaportasındaki ezikler, ön camında ve yan aynasındaki kırıklar, kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

Editör: TE Bilişim