22 Ekim 2014 tarihinde açılışı Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ ve TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından yapılan Antalya Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) tüm hızıyla devam ediyor. Açılışın ardından Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ ve TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU fuar alanında ki stantları tek tek ziyaret ederek, fuara gösterdikleri ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür ettiler.


 Bilecik TSO Başkanı Sayın Fevzi UZUN tarafından karşılanan Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ ve TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU, standımızda yer alan yöremize ait ürünler hakkında bilgi aldılar. İlimizin tarihi ve kültürel zenginliğinin tanıtılmasının önemli olduğunu ve bu fuarların bu konuda önemli bir fonksiyonu olduğunu belirterek katılımımızdan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ’ın Ankara’da ki programı nedeniyle standımızdan ayrıldılar.

Daha sonra TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU Bilecik standımızı tekrar ziyaret ederek Bilecik TSO Başkanı Sayın Fevzi UZUN ile standımızda ki katılımcılarımızla tek tek görüşen Sayın HİSARCIKLIOĞLU Bilecik standının çok güzel hazırlanmış olduğunu belirtti. Ziyaret esnasında Kınık çömlekçiliğiyle nam yapmış olan, Kültür Bakanlığı’nın vermiş olduğu Sanatkar Belgesine sahip Salim YAŞAR’ın, Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na  gösterisi fuara damgasını vurdu. Salim YAŞAR Sayın HİSARCIKLIOĞLU adına yapmış olduğu çömleği kendisine imzalatarak mesleği hakkında kısa bir bilgi verdi. Çamurlu ellerini uzatan Salim Ustayla tokalaşan TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU etrafında bulunanlara hoş vakitler yaşattı. Daha sonra TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na Bilecik TSO Başkanı Fevzi UZUN ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek hediyelerini taktim etti.  Sayın HİSARCIKLIOĞLU ile Sayın Fevzi UZUN’un samimi diyalogları gözlerden kaçmadı.

Ayrıca fuarın 2. gününde standımızda bizleri ziyaret eden Bilecik TSO eski Başkanlarından Sayın Ahmet ÖZÜNLÜ ve Kınık Köyü Muhtar Sayın Metin GEZER’e gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilişim