Osmaneli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Ticaret Bakanlığı’nın Kooperatifçilik Destek Programı (KOOP-DES) kapsamında, yaklaşık 172.000 TL hibe desteği almaya hak kazandı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi”nin faaliyetlerinin her geçen gün arttığını ve hedeflerine hızla ilerlediğini belirtti.

Başkan Şahin alınan hibeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Yaptıkları projelerle gündeme oturan kooperatifimiz, geçtiğimiz günlerde Osmaneli Belediyesi yükleniciliğinde, modern seracılık ve fide yetiştiriciliği projesiyle BEBKA desteklerini almıştı.

Ticaret Bakanlığımızdan da, Kooperatifçilik Destek Programı (KOOP-DES) kapsamında, yaklaşık 172.000 TL hibe desteği almaya hak kazanan Osmaneli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi giderek faaliyetlerini arttırıyor. İlimize ve Osmaneli ilçemize ve kooperatifimize hayırlı olsun. Ticaret İl Müdürümüz Şinasi Balta ve Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz Hatice Çelik Dost’a ve Kooperatif Başkanımız Mefaret Göbekci’ye projemiz için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kadın Girişimciler Kooperatifi tarafından hazırlanan Gündüz Bakımevi konulu yatırım malı alımına ilişkin projenin hibe sözleşmesi Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Hatice Çelik Dost ve Kooperatif Başkanı Mefaret Göbekci’nin katıldığı programla imzalandı.

Editör: TE Bilişim