Şehit ve gazi çocuklarının okutulmasından, orman yangınlarının söndürülmesine kadar pek çok önemli görevi üstlenmiş olan THK, fitresini kuruma bağışlayan vatandaşlarımıza teşekkür etti.  Fitresini kuruma vermek isteyen vatandaşlarımız Ramazan ayı boyunca THK Bilecik şubesine uğrayabilirler veya tüm operatörlerden 3919’a boş mesaj gönderebilirler. Kurumun yayınladığı teşekkür mesajı söyle:

 

“Bilindiği üzere halktan aldığımızı her zaman halka geri vererek, makbuz mukabili fitre zekat toplama çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Topladığımız bu yardımlarla Devletimize ve büyük Türk Milletine hizmet yolunda birçok hayırlı işler yapmaktayız. Organ, hasta ve yaralı nakli için hava ulaştırma desteği sağlıyoruz. Yangın söndürme uçaklarımızla orman yangınlarına müdahale ediyoruz. Ücretsiz havacılık kursları veriyoruz. THK Üniversitesi ile ilklere imza atıyoruz, gazi ve şehit çocuklarını ücretsiz okutuyoruz.

 

En kıdemli muhtarlarımızdan, 8 dönemdir muhtarlığa devam eden  Saygıdeğer Çavuşköy Muhtarımız Sn. Ahmet TÜRKAN yıllardır kurumumuza desteklerini sunmaktadır. Bu yılda Çavuşköy halkından toplamış olduğu fitre ve zekat yardımlarını kurumumuza ulaştırmıştır. Türk Hava Kurumu ailesi olarak, kendilerine ve değerli köy halkına hürmet ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Muhtarlık görevindeki başarılarının da devamını diliyoruz. Tüm muhtarlarımıza yapılan bu çalışmalarımıza destek olup, hayırlara vesile olmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fitrelerini Kurumumuza kadar gelip bizlere ulaştıran değerli halkımıza da ayrıca minnet ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fitre toplama faaliyetlerimiz ramazan boyunca devam edecek olup fitrelerini vermek isteyen halkımız muhtarlarımızla iletişime geçebilirler. Şubemize buyurabilirler ya da cep telefonundan 3919' a boş mesaj göndere bilirler.

 

Türk Hava Kurumu Ailesinden sevgilerle…”

 

Editör: TE Bilişim