Türk Hava Kurumu Bilecik Şubesi, bu yıl Kurban Bayramı’nda 2.401 adet koyun,978  adet keçi, 168 adet sığır derisi topladığını açıkladı. Türk Hava Kurumu Bilecik Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türk Hava Kurumu Bilecik Şube Başkanlığı bu yılda Kurban Bayramında Kurban derisi toplama faaliyetlerine özveri ile devam etti.

Türk Hava Kurumu bilindiği üzere yaklaşık 100 yıldır Devletimize ve büyük Türk Milletimize hayırlı işler yolunda hizmet vermeye devam etmektedir. Toplanan hayırlar olduğu gibi kuruşu kuruşuna halkımıza sunduğumuz hizmetler ile geri dönmektedir. Bizlerde Devletimiz için elimizden gelen fedakarlığı sonuna dek azimle sunmaya devam etmekteyiz.

Bu yıl 2.401 Adet Koyun derisi, 978  Adet Keçi derisi, 168 ad Sığır derisi toplanmıştır.

Fakat tarafımıza teslim edilmek istenilen çok sayıda hamlanmış deri olmuştur. Bu gibi zarar teşkil edecek durumlara  mahal vermemek için halkımızın derilerini bozulmadan tuzlamaları veya bizlere teslim etmelerini gelecek yıllarda temenni ediyoruz.

Kurban bayramında kesilen kurbanlar nasıl ki Allah için kesiliyorsa, kurban derilerinin de bu işin ticaretini yapanlara değil yine Allah için, hayırlar yolunda değerlendirilmesini diliyoruz. Duyarlı halkımıza teşekkürlerimizi sunarız.” 

 

Editör: TE Bilişim