24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle ilimizde çeşitli kurum ve kuruluşların yönetici ve temsilcileri gerek gazetemize ziyaretleri ile gerekse gönderdikleri kutlama mesajı ve çiçekler ile günümüzü unutmadılar.
Belediye Başkanı Semih Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bağımsız Türkiye Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Altın, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Şükrü Beydemir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Yıldırım Cam Dünyası ve Altın Çiçekçilik Gazeteciler Basın Bayramı’nda gönderdikleri çiçeklerle ile gazetemizi rengârenk yaptılar.
Yarın Gazetesi olarak, bizleri bu günümüzde unutmayan gerek gazetemize ziyaret gerçekleştiren gerekse de telefon ile arayıp kutlayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.