10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilimizde çeşitli kurum ve kuruluşların yönetici ve temsilcileri gerek gazetemize ziyaretleri ile gerekse gönderdikleri kutlama mesajı ve çiçekler ile günümüzü unutmadı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti ile diğer kurumların gazetemize ziyaretlerinin yanı sıra; CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Rasim Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı M. Fatih Yaşar,  Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Memur Sen İl Temsilciliği, Bilecik Sağlık Sen, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkacıoğlu gazetemize çiçek ve çikolatalar göndererek günümüzü kutladı. 

Diğer yandan birçok kişi telefon ile gazetemize ulaşarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kutlama gerçekleştirirken, başarılarımızın devamını diledi.

Editör: TE Bilişim