Cafer Elmas

Bilecik Asayiş Müdürlüğü yaptıktan sonra Bursa Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Alper Uzman, terfi ederek 2. Sınıf Emniyet Müdürü oldu ve Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı.

Bilecik'te Asayiş Müdürü olarak görev yaptığı süre zarfından mesai arkadaşlarının yanı sıra her kesimin takdirini alan ve başarılı operasyonlara imza atan Alper Uzman, Bilecik kamuoyunun sevilen ve sayılan bir müdürü olarak benimsenmişti.

Alper Uzman, Bilecik'teki 6 yıllık başarılı görevi sonrası Bursa'nın en büyük ilçesi olan 800 bin nüfuslu Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştı. Buradaki görevi sırasında girdiği sınavlarda başarılı olan ve terfi ederek 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne yükselen Uzman, Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Bursa'nın Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinden sorumlu olan Alper Uzman, ayrıca Bursa İl Asayiş Müdürlüğü’nde Çocuk Şube ve Olay Yeri İnceleme Müdürlüklerinden de sorumlu İl Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor. Alper Uzman'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: TE Bilişim