Tepebaşı’nda 4 aracın çarpışması sonucunda zincirleme kaza yaşandı.
   Meydana gelen kazada Hüseyin İpek’in kullandığı 11 S 0008 plakalı otobüsün öndeki araçlara çarpması sonucunda kaza yaşandı. En önde giden Murat Esen’in kontrolündeki 11 EN 201 plakalı aracın ani fren yapmasının ardından arkada seyir halinde bulunan Erkan Emre’nin kullandığı 16 JL 851 plakalı araç, Tahir Karaaslan’ın kullandığı 11 EH 972 plakalı araç ve Hüseyin İpek’in kullandığı 11 S 0008 plakalı otobüs duramayarak birbiriyle çarpıştı. 4 aracın karıştığı kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu.


Bir de bu yolda acemi şoförler boy gösterecek!

Araç bakımından oldukça yoğun olan ilimizde en işlek caddelerden biri olan Tepebaşı’nda acemi sürücülerin boy göstermeye başlaması ile bu tür kazalara rastlanmasına neden olacak.


İlimizdeki şoför adayları son alınan İl Trafik Komisyonu kararı ile test sürüşlerini Tepebaşı’ndaki ışıklardan yapacaklar.


Bilecik’teki sürücü adayları ilimizdeki sürücü kurslarından yaptıkları test sürüşlerini Gülümbe köyündeki benzinliğin önünden 1. Organize Sanayi kavşağından dönerek yapıyorlardı.


Şoför adayları alınan son İl Trafik Kurulu kararı ile artık şehir içinde test sürüşü yapacaklar trafik ışıkları olması gerekçesi ile trafik kurulunun aldığı karar sonucunda artık sürücüler şehir içine girecek ve Tepebaşı’ndaki ışıklardan dönecekler.  Alınan bu karar hem sürücü kursu yetkililerini hem sürücü adaylarını hem de vatandaşları rahatsız ettiğini geçtiğimiz günlerde gündeme getirmiştik.



Acemi sürücülerin şehir içerisinde araç kullanmaları sonucu dehşet saçabilecekleri olası bir kaza ve can kaybında kimin sorumlu olacağını sorarken vatandaşlar İl Trafik Komisyon’un aldığı kararı yeniden gözden geçirmesini istemişlerdi.


Dünde ilimizin trafiğin çok yoğun olduğu Tepebaşı’nda zincirleme kaza meydana geldi ve 4 araç birbirine girdi. 


Editör: TE Bilişim