Türkiye Haber İş Sendikası, Türk Telekom çalışanlarıyla birlikte Telekom İl Müdürü Erhan Balık’a veda yemeği düzenledi.

Bilecik’te dört yılı aşkın zamandır görev yapan İl Müdürü Erhan Balık, Hatay İl Müdürü olarak atanması nedeniyle Bilecik’e veda etti.  Balık, personeline  yaptığı konuşmasında, Bilecik’te yaşadığı her günün dolu dolu geçtiğini, Bilecik ekibinin işini bilen, işine sadık, işini seven bir ekipten oluştuğunu söyledi.

“Bilecik in geleceğine dair 20 yılı kurtarmış olduk”

Bilecik’e ilk geldiğinde şehrin altyapısının bakır olduğunu ifade eden Balık, “İlk geldiğimde yaptığım açıklamada söylemiştim buradan ayrılırken inşallah Bilecik’in alt yapısını fibere dönüştürmüş oluruz demiştim.  Bilecik’in altyapısını fibere dönüştürmüş olduk. İnsan ayrıldığı yerde bir eser bırakabiliyorsa bu onun için gerçekten güzel bir duygu. Bilecik in en azından geleceğine dair 20 yılı kurtarmış olduk” dedi.

“Ayrılıklar tabii ki biraz hüzün oluşturuyor”

Bilecik’in gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Balık, “Bilecik’ten çok pozitif bir şekilde ayrılıyoruz. İnşallah biz de hayırla anılırız. Ayrılıklar tabii ki biraz hüzün oluşturuyor. Ben sizden hem yaptıklarımız hem de yapmadıklarımız adına helallik istiyorum. Bizden yana helal olsun.” diyerek duygulu anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Türk Telekom Çalışanları ve Türkiye Haber İş Sendikası Bilecik Baş Temsilcisi Mehmet Yük, yemek sonunda Balık’a hediye takdim etti. Yük, “Normalde sendikacılarla işveren geçinemez ama biz burada sırt sırta gönül gönüle vererek 4 yılımızı geçirdik. Böyle bir müdürü kaybetmek istemezdik. Üzülerek ona veda ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 Veda yemeği, çalışanlarla toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim