Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Demokrat Parti merkez ilçe kongresinde başkanlığa seçilen Ali Bedel, “Ülkemize ve ilimize daha iyi hizmet etmek asli görevimizdir.” Dedi.

Gençlik yıllarından itibaren aktif siyasetin içerisinde yer alan tecrübeli siyasetçi Ali Bedel, İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen Merkez İlçe Kongresi’nde Başkan Seçilen Ali Bedel, Adalet Partisi Gençlik Kollarından başlayan siyasi hayatım Doğruyol Partisi kurucu üyeliği ve İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Doğruyol Partisi’nin Anavatan Partisi’yle birleşmesinden sonra kurulan Demokrat Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve son dönemde Demokrat Parti İl Başkan Yardımcılığı ile devam etmekte iken 12.10.2019 Cumartesi günü yapılan Demokrat Parti Merkez İlçe Kongresi’nde Merkez İlçe Başkanı seçildim.Ülkeme ve ilimize daha iyi hizmet etmek asli görevimizdir.

Bu zamana kadar görev yapan arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, Demokrat Parti’nin bayrağını daha yükseklere taşımak için elimizden gelen gayret ve çalışma içinde yolumuza devam edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.

Demokrat Parti’nin gerçekleşen Merkez İlçe Kongresi’nde Yönetim Kurulunda ise şu isimler yer aldı: İbrahim Yeşil,Necmettin Yağcıoğlu,Ramazan Başkaya,Fikret Ünal,Tülay Ateş,Ahmet Yıldırım,İsmet Yağcı,Hanife Köprülü.

Editör: TE Bilişim