Belediye Çay Bahçesi önünde yapılan basın açıklamasıyla tecavüzcülere ve vatan hainlerine idam cezası getirilmesini isteyen grup ayrıca  imza kampanyası da başlattı.

Basın açıklamasını okuyan Alperen Ocakları 2. Başkanı Muhsin Yıldırım, “Geçtiğimiz günlerde Adana’da 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edildiği haberi yüreklerimizi yıkmıştır. Özgecan Aslan katliamı hala yüreklerimizde, zihinlerimizdedir. İdamın kaldırıldığı 2002 senesinden bu tarafa ülkemizde ahlaksızlık karinesi her geçen gün artmakatdır.

Adana’daki malum oalyın yaşanmasının hemen ardından sosyal emda hesaplarında yaşasız cezaevi katliamı başlıklı yazılar ülkemizdeki adalet sisteminde bu suçluların hak ettiği cezanın olmadığının kanıtıdır. Halkımız adaleti devletin mahkemesinden değil cezaevindeki başka bir suçludan bekelmektedir. Bizler adaleti başka kişilerden değil mahkemelerimizden istiyoruz.

Tüm cihana adaletle hükmetmiş bir ecdadın torunları olan bizler sözde Osmanlı diriliyor naralarını değil Osmanlı adaletini istiyoruz.

Bu ülkeye idam cezası bir an evvel getirilmeli başta 30 bin kişinin katili İmralı’daki it ve bölücü hainler olmak üzere 15 Temmuz’da ülke bekasına kasteden darbeci hainler ve vatandaşı soyan soyguncular tecavüzcü şerefsizler asılmalıdır.

Sayın Cumhurbaşkanımızdan istediğimiz seçim meydanlarında verilen vaatlerin yerin getirilmesidir. Bizler Kur’ânın belirttiği hitaplakıstasta hayat vardır anlayışıyla gerekenin yapılmasını istiyoruz.İdam istiyoruz”dedi.

Editör: TE Bilişim