1 Ekim 1966 yılında Bilecik'te yayın hayatına başlayan Yarın Gazetesi’ni 49. Kuruluş yıldönümünde sevenleri ve okurları yalnız bırakmadı.

1 Ekim Çarşamba günü 49. yaşını kutlayan gazetemize tebrik yağdı. Gazetemizin kurulduğu günde bugüne kadar geçen sürede yalnız bırakmayan okuyucularımız,  49. yaşımızı kutladığımız 1 Ekim tarihinde tebrik mesajları ve ziyaretleri ile bizleri yine yalnız bırakmadılar.

Telefon trafiği

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Başsavcı Bekir Şahiner, Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş başta olmak üzere adına sayamadığımız birçok takipçimiz telefonlarla tebriklerini ilettiler. Kuruluş yıldönümümüz 1 Ekim 1966 yılından bu yana desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen okurlarımızın gazetemize gelerek ve telefon açarak tebriklerini ilettiler.

Nostaljik dakikalar

Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan ve Bilecik Belediyesi’nde görevli Arkeolog Umut Özdemir, gazetemiz sahibi Mehmet Özgür’ü tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında gazetemiz sahibi Mehmet Özgür, misafirlere arşivimizde bulunan eski gazetelerden örnekler gösterirken nostaljik dakikalar yaşandı.

49 yıllık yayın serüvenini durmadan, bıkmadan ve usanmadan devam ettiren gazetemiz, bu gücü bizlere veren, her zaman yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen ve kuruluş yıldönümümüzde bizleri yalnız bırakmayan Bilecik halkına Yarın Gazetesi ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.

Yarın Gazetesi

Editör: TE Bilişim