İl Genel Meclisi'nin bu haftaki olağanüstü toplantısında ısırık polemiği yüzünden kavga çıktı.CHP İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz ile Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım birbirine girdi.

SYDV(Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları) Mütevelli Heyetlerinde 2017 yılında görev yapacak hayırsever vatandaşların isimlerinin belirlenmesi sırasında muhalefet partilerinin önerdiği isimler oy çokluğuyla heyetlere seçildi.

Ak Parti grubu üyelerinden Ahmet Bulur Başkanı’nın oyunun iki oy sayılmasına itiraz edip kapalı oylama yapılmasını ve bunun hukuki boyutunun araştırılıp öğrenilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Oğuz Sertler’de eğer hukuka aykırı bir durum varsa Vali bey bunu tekrardan geri gönderir dedi. Bunun üzerine söz alan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım "ben bunların tek tek yeniden oylanmasını istiyorum" dedi.

Buna karşılık olarak ta CHP İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz  “ortalığı karıştırıyorsun” diyerek Serkan Yıldırım’a tepki gösterdi. Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım’da “ne yapacaksın ısıracak mısın” dedi.CHP İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz yerinden kalkarak Ak Parti üyesi Serkan Yıldırım’ın üzerine yürüdü.

Bu lafın çok ağır bir laf olduğunu söyledi ve " kim kimi ısırıyor kardeşim" diye tepki gösterdi.Bu kavganın ardından oturuma 10 dakikalık bir ara verildi.İl Genel Meclisi’nin bu haftaki oturumunda 3 madde görüşülerek toplantı sona erdi.





Editör: TE Bilişim