TBMM Başkanvekili seçilen Yaşar Tüzün’ün başarılarının arkasında gizli kahraman Aysel Tüzün; eşi ile gurur duyduğunu, eşinin seçildiği en son makama Bilecik halkının gönderdiğini söylerken, bu görevi layıkıyla, onuru ve gururu ile temsil edeceklerini belirtti.

TBMM Başkanvekili seçilen Yaşar Tüzün, partisinin il başkanlığında partililer ile bir araya geldi. Tüzün, bu görevi layıkıyla yerine getireceğini belirtirken, elde ettiği bu başarılarında büyük payı olan eşi Aysel Tüzün’e de teşekkür etti.

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız Aysel Tüzün, gazetemize yaptığı açıklamada bu zamana kadar eşinin kendisine ve Bilecik halkına gurur yaşattığı içtenlikle söylerken, son seçildiği TBMM Başkanvekilliği görevinin ayrı bir gurur olduğunun altını çizdi. Aysel Tüzün, konuşmasında TBMM Başkan vekili seçilen eşi Yaşar Tüzün hakkında şunları ifade etti:

“Kendisiyle, insanlığıyla, kişiliğiyle, özel yaşamımızda olsun, ticari ve siyasi hayatında her zaman zaten yüzümüzü güldürdü. Başarılarıyla geldiği mevkilerle her zaman gurur duyduk. Ama son seçildiği görevin gururu daha bir farklı oldu. Çünkü parti içinde de genel başkanlıktan sonra gelebileceği en yüksek makamdı. Orada seçimi kendisi ama onu oraya Bilecik halkı gönderdi. Bizde Bilecik halkını en iyi şekilde bu makamda da layıkıyla, onuruyla, gururuyla temsil edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim