Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesini dileyen bir kişi için “köpek” benzetmesi yapan Eğitim-Bir-Sen Bilecik Başkanvekili ve Gölpazarı’nda bir lisenin Müdürü olan Ahmet Basatemur’a ateş püskürdü.

Kazıcı, Basatemur’un Erdoğan için övgüler düzdüğü ve Erdoğan’ın gitmesini isteyen kişiler için aşağılıyıcı bir şekilde “Millet, amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu, her duaya amin denmeyeceğini ve köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağacağını bilir” cümlesini kurduğu köşe yazısı için “Bu da bir kamu görevlisinin ilçemdeki okul Müdürümüzün siyasi yardakçılıkta geldiği noktadır” yorumunu yaptı.

“BİR TEK DİLEĞİM VAR”

 “Bir tek dileğim var” isimli köşe yazısında, CHP Grupbaşkanvekili Özgür Özel’in “Erdoğan’ı çıldırtacak bir aday çıkartacağız” cümlesini hatırlayan Basatemur, “Bu açıklama meselenin başkanlığı nasıl kazanırız düşüncesinden ziyade 2002’den beri Türkiye’yi daima ileriye götürmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan, dünya beşten büyüktür diyerek güçlünün değil haklının yanında olan Erdoğan’ı nasıl göndeririz olduğunu ortaya koymaktadır.” İfadelerine yer verdi.

BASATEMUR,  “TAYYİP GİTSİN” DİLEĞİNE “KÖPEĞİN DUASI” DEDİ

Bunun yanında Basatemur Meryem Ana’daki dilek duvarına asıldığı iddia edilen “Tayyip Gitsin” yazılı kağıdın fotoğrafını “İşte bu fotoğraf yukarıda bahsettiğim anlayış kırıntılarına sahip insanların düşmüş olduğu acziyet ve içinde bulundukları buhran ve çaresizliğin karesi” olarak paylaştı. Yazısının devamında ise “Millet, amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu, her duaya amin denmeyeceğini ve köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağacağını bilir.” Diyen Basatemur’a en sert tepki Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı’dan geldi.

BAŞKAN KAZICI’DAN SERT TEPKİ: “BİR KAMU GÖREVLİSİNİN SİYASİ YARDAKÇILIKTA GELDİĞİ NOKTADIR”

Sosyal medya hesabından Basatemur’un köşe yazısını paylaşan Kazıcı, “Bu da bir kamu görevlisinin İlçemdeki Okul Müdürümüzün siyasi yardakçılıkta geldiği noktadır. Sizin gibi düşünmeyenlere açıkça it köpek diyebilen bir eğitimcinin derhal ve acilen bu mesleği bırakması, size emanet edilen çocuklarımız için hayırlı olacaktır. Ayrıca sizi ve sizin herkesçe bilinen bu tutumunuzu destekleyen göz yuman tüm amirlerinizi ve bürokrasiyi şiddetle kınıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim