Bilecik Merkeze bağlı Bekdemir Köyü’ndeki bir tavuk çitliğinde işçi olarak çalışan Türkmenistan uyruklu 2 şahıs arasında çıkan bıçaklı kavgada biri hayatını kaybederken, olayla ilgili diğer şahıs yakalandı.

Olay geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Bekdemir Köyü’ndeki bir tavuk çiftliğinde meydana geldi. Çiftlikte işçi olarak çalışan Türkmenistan uyruklu G.G.(43) ve R. K. (35) isimli şahıs arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavgada G.G. sırtından bıçakla yaralandı. Türkmen işçi G. G.'in (43) kazaen yaralandığı bildirilerek getirildiği Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süre sonra vefat etmesi sonrası tahkikat başlatıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili yaptıkları araştırmada şahsın aynı yerde birlikte çalıştığı R. K. (35 Türkmenistan) tarafından, bıçaklandığını tespit etti.

R.K. gözaltına alınırken Jandarma, olayda kullanılan bıçağı ele geçirdi.

YARASINI ALÇI İLE KAPATMIŞLAR

Diğer yandan iddia o ki; yaralı olarak Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen şahsın sırtındaki yaranın alçı ile kapatılmak istendiği ve vücudunun çeşitli yerlerinde boğuşmadan kaynaklı olduğu morlukların olduğu ileri sürüldü.

Yine hastanede tedavi altına alınan yaralı G.G.’nin bir anda kalbinin durduğu ve 45 dakika boyunca kalp masajı yapıldığı öğrenilirken, yaralı şahsı gören hemşirelerin ise dehşete kapıldıkları iddia edildi.

Hayatını kaybeden G.G.’nin kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için Adli Tıp’a gönderildiği gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim