Geçtiğimiz gün “fuhuş, fuhuşa teşvik veya yer temin etme” iddiası ile Bilecik Adliyesi’ne çıkartılan 8 kişinin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerince 7 adrese yönelik yapılan ‘Şafak’ operasyonu kapsamında; A.S. , E.Y., F.A., M.Y., F.A., A.K. ,İ.K. ve E.İ. isimli şahıslar Bilecik’te örgütlü olarak “fuhuş, fuhuşa teşvik veya yer temin etme” suçunu işledikleri iddiası ile gözaltına alınmışlardı.

Ağırlıklı olarak yabancı uyruklu kadınları Bilecik’e getirerek fuhuş yaptıkları iddia edilen 8 şahıs Emniyet sorgularının ardından Bilecik Adliyesi’ne sevk edilmişlerdi. Mahkemeye çıkartılan 8 şahsın tamamı tutuklanırken,mağdur olarak Özbekistan uyruklu bir yabancı şahsın da muhafaza altına alındığı öğrenildi.

Diğer yandan şahısların yapılan ev ve üst aramasında suç unsuru olarak değerlendirilen;2 adet Bilgisayar Kasası,1 adet Laptop Bilgisayar,19 Adet farklı markalarda Telefon,1 adet Kurusıkı Silah,2 kutu Prezervatif,1 adet Bong diye tabir edilen,28.518 TL,400 USD Doları,200 SUN Özbek Parası ele geçirildiği gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim